sitemap Joop Jansen Massageteam

Het Sportmassage- en verzorgingsteam "Joop Jansen" bestaat uit door het NSF/NGS erkende en gediplomeerde ervaren sportmasseurs en
is in te schakelen bij tal van grote en minder grote (sport)evenementen in binnen- en buitenland. De grootte van het in te huren massageteam wordt aan de omvang van het evenement in overleg met u afgestemd.

Bij een aantal sporten ligt begeleiding door een sportmasseur/verzorger zeer voor de hand of is zelfs noodzakelijk. Dit zijn de zware duursporten, zoals triatlons, marathons, meerdaagse sportevenementen, wieleretappes, schaatsmarathons en roeien.

Maar ook de sporten waarbij de spieren worden blootgesteld aan extreme belasting kunnen eigenlijk niet verantwoord uitgeoefend worden zonder
begeleiding van een sportmasseur/verzorger. De diverse atletieksporten behoren hiertoe, maar ook sporten als gewichtheffen, bodybuilding en
vechtsporten.

In de individuele- en teamsporten zoals voetbal, hockey, tennis en diverse zaalsporten kan sportmassage/verzorging een belangrijke rol spelen.
Op de eerste plaats komen de sporters met een fysiek betere conditie het veld in. Men zal sneller in staat zijn om in het gewenste sportritme te komen
en goed te presteren. Er kan beter worden geprofiteerd van de conditie en het uithoudingsvermogen van de sporter.

Als extra effect zal bovendien het zelfvertrouwen van de sporter door de behandeling van de sportmasseur/verzorger vergroot worden.
De sportmasseur geeft indien nodig tijdens de massage gerichte adviezen en tips, die motiverend kunnen werken. Bovendien is een behandeling ook gericht op het tot rust brengen van de sporter.

Naast sportevenementen kan het massageteam aanvullende activiteiten verrichten op beurzen, (sport)dagen voor bedrijven en andere bijeenkomsten.


joop jansen

KOSTEN?
De prijs wordt in overleg met u bepaald en zal mede afhankelijk zijn van de omvang van het (sport)evenement en het aantal masseurs.

Een SPORTMASSAGE- en VERZORGINGSTEAM biedt een meerwaarde en is een welkome aanvulling op elk modern (sport)evenement.
Het geeft een extra positieve en professionele uitstraling aan het evenement zelf.

Wilt u verdere informatie of wilt u van onze diensten gebruik maken, klik hier en neem geheel vrijblijvend contact op.

Klik hier voor een overzicht van evenementen waar Massageteam "Joop Jansen" zijn diensten aan heeft verleend.


design: www.interactiondesign.nl